جراحی بینی استخوانی

عمل جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی چگونه انجام می شود ؟ طبق گفته جراح بینی ؛ بینی استخوانی ، اصطلاحی است که به افراد با پوست نازک اطلاق می شود ؛ چرا که ضخامت پوست ، تعیین کننده نوع بینی می باشد ؛ در این مقاله به شرح عمل بینی استخوانی ، می پردازیم ؛ جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

جراحی بینی استخوانی

بینی های استخوانی ، تشکیل شده از استخوان و غضروف محکم ، قوز یا برآمدگی ، پوست نازک و پره های باریک می باشند. قوز در بینی های استخوانی ، در اثر دو عامل ژنتیک یا اصابت ضربه به بینی رخ می دهد.

همانطور که می دانید بینی های استخوانی نسبت به سایر انواع بینی ، نتایج مطلوب تری را از جراحی زیبایی بینی دریافت خواهند کرد ؛ اما این نوع از بینی ها نیز در حین عمل ، جراح بینی را با مشکلاتی مواجه خواهند کرد ؛ برای نمونه : پوست نازک بینی ، نیازمند توجه جراح بینی جهت دستیابی به بینی بدون ایراد می باشد ؛ چرا که در این نوع از بینی ها ، پوست تمامی ناهمواری های بسیار کوچک را نیز نمایان می کند ؛ با به کار بردن تکنیک های مناسب به منظور انجام این جراحی ، می توان به بهترین نتایج دست یافت.

بنابراین به افرادی که دارای بینی استخوانی ، بوده و تمایل به انجام جراحی زیبایی بینی دارند ؛ جهت دستیابی به نتایج مطلوب ، توصیه به دقت در انتخاب جراح بینی می گردد.

بینی استخوانی

همانطور که گفته شده و می دانید ؛ پوست بینی استخوانی ، نازک تر ، با چربی کمتر و بدون آکنه است ؛ در این نوع بینی ، غضروف بزرگ تر و محکم تر است ؛ افرادی که بینی استخوانی دارند ، انواع جراحی بینی طبیعی ، فانتزی و نیمه فانتزی را می توانند ، انجام دهند.

جراحي بيني استخواني ؛ به دلیل ناهنجاری استخوانی – غضروفی آسان تر است ؛  چون بینی استخوانی ، غضروف بیشتری دارد ؛ راحت تر عمل ترمیم انجام می شود ؛ پزشک ، حجم بینی را کاهش می دهد و بینی ، طبیعی به نظر می رسد و تنفس نیز طبیعی است ؛ بینی استخوانی ، ایده آل ترین بینی در جراحی است ؛ از جمله پوست نازک و استخوان محکم اغلب اوقات در این جراحی ، موجب بروز نتایج خوبی می شوند.

جراحي بيني استخواني طبیعی

اما به این نکته توجه داشته باشید که بینی ایده آل و طبیعی ، آن است که توازن و هماهنگی با سایر اجزای صورت داشته باشد ؛ پس شناختن آناتومی بینی ، مهم است. جراحی بینی استخوانی طبیعی ( جراحی بینی طبیعی ) ، بر حفظ غضروف ، استخوان و بافت نرم بینی در وضعیت طبیعی آن تمرکز دارد و یک کانتر طبیعی ، ایجاد می کند ؛ به طوری که بینی جراحی شده ، به نظر نمی رسد.

جراحی بینی از بیماری به بیمار دیگر متفاوت است ؛ چون هر فرد اسکلت و ساختار بدنی ویژه خود را دارد ؛ پس جراحی هم متفاوت خواهد بود.

هدف از جراحی بینی استخوانی طبیعی ،  فرم دادن غضروف در محل آناتومی طبیعی آن ، حفظ غضروف به اندازه کافی و به حداقل رساندن عدم تقارن حفره بینی ، استفاده کمتر از بافت نوک بینی که آن را نوک تیز می کند ؛ کم کردن بلندی نوک بینی و جلوگیری از سربالا بودن بینی ، می باشد.

برآمدگی کوچک روی بینی ، از بافت غضروفی استخوانی شکل گرفته است و به آن کانتر ناهموار محدب می دهد.

رینوپلاستی باز و بسته

رینوپلاستی ، به دو روش باز و بسته انجام می شود.

رینوپلاستی باز ، به ساختار بینی دسترسی کامل دارد ؛ برشی کوچک ، حد فاصل دو سوراخ بینی زده می شود.

در رینوپلاستی بسته ، برش در حفره زده می شود و در بیمارانی انجام می شود که هدف شان اعمال تغییرات کوچک در بینی است ؛ بینی طبیعی ، کانتر طبیعی دارد و جراحی شده به نظر نمی آید.

بینی استخوانی یا عقابی ، یکی از فرم های بسیار رایج بینی را ارائه می دهد که می توان با جراحی زیبایی ، بر طرف کرد ؛ برآمدگی کوچک بینی ، می تواند ارثی باشد ؛ پل بینی برجسته ، به بینی ظاهر خمیده یا منحنی می دهد.

 

 

بهترین کاندیدای جراحی بینی استخوانی طبیعی چه کسانی هستند ؟

  • بیمارانی که نوک بینی کج ، شبیه منقار دارند.
  • آن هایی که نوک بینی بلند دارند که بخشی از فیلتروم را پنهان می کند.
  • بیمارانی که می خواهد ظاهر بینی خود را تغییر دهند.

عمل بینی استخوانی با لیزر

در حال حاضر ، شاهد تبلیغات بسیاری در این حوزه هستیم ؛ در این باره باید ذکر شود که :

تا به امروز ، لیزر کاربرد بسیاری در صنعت پزشکی داشته و به دلایل متفاوت ؛ همچون غیرتهاجمی بودن ، دقت بالا و از این قبیل موارد در میان مردم بسیار محبوب شده است ؛ اما متاسفانه ، قابلیت انجام جراحی بینی را ندارد ، چرا که در حین انجام عمل بینی ، جراح بر روی تغییر فرم و ساختار استخوانی بینی تمرکز کرده و با تکنیک هایی ؛ همانند تراشیدن استخوان ، تقویت غضروف و غیره به اصلاح ایرادات بینی می پردازد ؛ در حالی که نور لیزر ، توانایی تراشیدن اسکلت بینی را ندارد.

عوارض جراحی بینی استخوانی چیست ؟

تورم ، کبودی ، درد خفیف و از این قبیل موارد از عوارض جراحی بینی ، بوده که با گذشت زمان ، به تدریج بر طرف می گردند ؛ بنابراین ، جای هیچگونه نگرانی ندارد ؛ اما لازم به ذکر است که امکان بروز عوارض شدیدتر در اثر جراحی بینی ، در صورت انتخاب جراح بی تجربه و همچنین ، عدم رعایت توصیه و دستورالعمل های ایشان وجود خواهد داشت که برخی از آن ها عبارت اند از : بی حسی ، نامتقارنی حفره های بینی ، درد شدید ، عفونت ، بی حسی ، آبریزش بینی ، کاهش حس بویایی ، تنفس با دهان ، خرخر شبانه و غیره.

با توجه به مطالب فوق ، به تمامی افراد زیباجو توصیه می گردد ؛ در قدم اول جراحی بینی ، به دنبال بهترین جراح بینی بوده و سپس به تمامی توصیه های ایشان ، گوش فرا داده و به هیچ عنوان در رابطه با آن ، سهل انگاری نکنند.

عوارض جراحی بینی در دراز مدت چیست ؟

بسیاری از کسانی که تصمیم به انجام عمل جراحی بینی ، گرفته اند ؛ از عوارض ناشی از آن در دراز مدت ، واهمه دارند ؛ در این باره ، باید ذکر کرد همانطور که در فوق به آن اشاره شد ، در صورت انتخاب جراح بینی با تجربه ، خطر و عوارضی در پی عمل بینی ، افراد را تهدید نخواهد کرد.

شایان ذکر است که با گذشت زمان و افزایش سن ، امکان رشد بینی وجود دارد ؛ اما تغییرات به وجود آمده در اثر افزایش سن ، در فرم ظاهری بینی به قدری خفیف خواهد بود که جای هیچ گونه نگرانی ندارد ؛ بنابراین ، با خیال راحت اقدام به انجام جراحی بینی نمایید.

بهترین کاندیدای جراحی رینوپلاستی چه کسانی هستند ؟

بهترین کاندیدای جراحی بینی ، افرادی هستند که به دنبال ظاهری بهتر نه ایده ال هستند ؛ باید خواسته واقع بینانه از جراحی بینی داشت و بیمار درک کند ، جراحی بر حسب بینی آن ها انجام می شود ؛ نتیجه رینوپلاستی ، ایده ال است ؛ اگر از سلامت جسمانی ، وضعیت روانی پایدار و واقع گرایی برخوردار باشید.

چرا افراد جراحی رینوپلاستی انجام می دهند ؟

شناخته شده ترین دلایلی که افراد جراحی بینی انجام می دهند ، در اینجا آمده است :

  1. بینی ، نسبت به صورت خیلی بزرگ است.
  2. بینی ، خمیده یا برآمدگی دارد.
  3. تیغه بینی ، منحرف است یا آناتومی بینی ، موجب مشکلات تنفسی می شود.

جراحی بینی استخوانی مردانه

جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی ، یک روش جراحی زیبایی است که استخوان بینی ، غضروف ، پوست و بافت نرم را بهبود می بخشد و چهره جذابی را در مردان ایجاد می کند ؛ شایان ذکر است که جراحی بینی در بین مردان­ نیز مانند زنان ، پرطرفدار است.

بینی ، در مرکز صورت قرار دارد و اولین عضوی است که چشم بر آن متمرکز می شود ؛ بینی بزرگ یا افتاده ، می تواند چهره جذاب مردان را کمرنگ کند.

به طور طبیعی ، بینی باید عملکرد خوبی داشته باشد و به جریان هوا اجازه دهد ، آزادانه به سمت شش حرکت کند ؛ اغلب یک جراحت منجر به کاهش عملکرد بینی و انسداد جریان هوا در آن می شود.

انسداد بینی و آسیب های وارده به بینی را همزمان با اصلاح ظاهر خارجی آن می توان ترمیم کرد ؛ رینوپلاستی مردان ، آناتومی خاص آن ها و بهترین نتیجه زیبایی در بینی مردانه را در نظر می گیرد.

بینی هر فرد منحصر به چهره اوست و نتیجه جراحی در هر فرد با فرد دیگر متفاوت است.

مراقبت های بعد از جراحی بینی استخوانی

کبودی و تورم

پس از جراحی ، تورم و کبودی در اطراف چشم ها ایجاد می شود ، که می توانید برای سرعت بخشیدن به روند بهبودی و کاهش آن ، از کمپرس سرد در این نواحی استفاده کنید. استفاده از کمپرس سرد را در 48 ساعت بعد از جراحی بینی و چند بار در روز ، ادامه دهید تا به نتایج مطلوب دست یابید.

استراحت

هنگام خوابیدن بهترین وضعیت دراز کشیدن ، به پشت یا به صورت طاقباز می باشد. همچنین به کمک دو یا چند بالش ، سر خود را بالاتر از بدن قرار دهید.

گرما و نور آفتاب

از قرار گرفتن در معرض گرما و نور مستقیم آفتاب پرهیز کنید. گرما شدت تورم بینی را افزایش می دهد و نور آفتاب ، نیز می تواند سبب صدمه دیدن پوست بینی شود. در موارد ضروری از کرم های ضد آفتاب با عیار حفاظتی مناسب ، استفاده کنید. همچنین از استحمام با آب گرم ، سونا ، حمام آفتاب و … اجتناب کنید.

جراحی بینی استخوانی

تغذیه بعد از جراحی بینی استخوانی

پس از جراحی بینی ، بهتر است رژیم غذایی تان شامل غذاهای نرم و آبکی باشد ، و برای جلوگیری از ایجاد فشار در بینی و خونریزی آن ، از جویدن غذاهای سفت خودداری کنید. برای جلوگیری از بروز یبوست در دوران بهبودی ، از آب کافی و مواد غذایی حاوی فیبر بالا استفاده کنید. همچنین برای جلوگیری از تورم بینی ، از مواد غذایی پر ادویه و نمک استفاده نکنید.

هزینه جراحی بینی استخوانی

تعیین هزینه جراحی زیبایی بینی در افراد ، نیازمند انجام معاینات مورد نیاز می باشد ؛ بنابراین به منظور کسب اطلاعات بیشتر در این باره ، به جراح بینی مراجعه نمایید.

نظرات بسته شده است.

تماس با دکتر ترحمی